Klarna - Hoe kan ik mijn met Klarna betaalde bestelling retourneren? Klarna - Hoe kan ik mijn met Klarna betaalde bestelling retourneren?

Klarna - Hoe kan ik mijn met Klarna betaalde bestelling retourneren?

Onze retourvoorwaarden zijn ook van toepassing op bestellingen die met Klarna zijn betaald.
Wanneer u een bestelling wilt terugzenden die met Klarna is betaald, dient u Klarna hiervan op de hoogte te stellen via de app of door in te loggen op uw Klarna-account. Daar kunt u het terug te zenden artikel kiezen en uw keuze bevestigen door 'terugzenden' te selecteren. Klarna zal dan uw betaling pauzeren en u geen betalingsherinneringen sturen.
Zodra wij uw Klarna-factuur hebben aangepast, ontvangt u een e-mail van Klarna ter bevestiging van de aanpassing met het nieuwe bedrag. U kunt deze aanpassingen zien als u naar uw account Mijn Klarna gaat.
Om Klarna op de hoogte te stellen van uw retourzending gaat u naar Mijn Klarna en selecteert u onder 'Aankopen' de aankoop die u wilt retourneren. Klik daarna op 'Een retourzending melden' en volg de instructies.